do re mi fa so la ti do
Door: joycegoessa
Blijf op de hoogte en volg Joyce
26 Augustus 2010 | Zuid-Afrika, Pretoria
Do-re-mi-fa-so-la-ti-do! Ja ik kan ook de sound of music na doen!! Maar ik bedoel natuurlijk te zeggen dat ik naar de repetitie van het koor geweest van vandaag! Ik werd er erg hartelijk ontvangen en iedereen wilde van alles van me weten! Het begon om 7 uur en om half 9 was de leider (canadees dus eindelijk verstaanbaar engels)nogsteeds aan het praten!! gelukkig was er tijd zat om te repeteren want het duurde tot 10 uur! Ze repeteren erg veel want op zondag beginnen ze ook al op 7.30 uur met repeteren ( de dienst begint pas om 9 uur) maar ja ze zullen het wel nodig hebben zullen we maar zeggen.. ze waren trouwens wel erg goed.. We kregen alleen de tekst van een nieuw lied en moesten even naar de cd luisteren (waar een man alleen de melodie zingt) en vervolgens moesten we het lied in volledige harmonie zingen en dat ging nog gewoon goed ook! Nou moet mijn auditie nog komen dus ik ben erg bang dat ik dan ook zomaar in harmonie moet gaan zingen ( de vrouwen hebben meestal niet de melodie) dus ik denk dat ik nog maar een paar schietgebedjs opzendt!
maar ja.. het was du erg gezellig en ik hoefte gelukkig niet naar huis te fietsen ( waarn ook de repetitie wordt in de kerk op de berg gehouden :S) dus mijn dag kan niet meer stuk!
Liefs
Liefs
26 Augustus 2010 - 20:53
Krista:
Het was vanavond stil zonder jou!
't Is echt effe wennen. Ben blij dat je het goed hebt en geniet!
Dikke knuffel -
26 Augustus 2010 - 21:03
Marc:
Super cool. Wat zingen ze? -
27 Augustus 2010 - 16:20
Joyce:
antwoord marc: Gospel.. sommige die we ook bij j-unit zingen.. maar als ik de muziek krijg zal ik de titels even naar je mailen.. zit wel wat leuke muziek bij voor j-unit! -
27 Augustus 2010 - 16:20
Joyce:
27 Augustus 2010 - 20:24
Jan :
Geweldig toch die SA zangcultuur, geniet er maar van !