JAJA, IK BEN ER !!!
Door: joycegoessa
Blijf op de hoogte en volg Joyce
18 Augustus 2010 | Nederland, Amsterdam
Eindelijk is het dan zover! Ik zit nu deze blog te schrijven in mijn EIGEN huis!!!! De foto`s volgen nog maar ik kan jullie nu al vertellen dat het een geweldige plek is! Het zonnetje schijnt en ik loop hier dan ook in een t-shirtje terwijl hier iedereen ( ook de Nederlanders die hier al een tijdje wonen) in een dikke trui rondloopt!!!! Ik was net al even op het project om een rondleiding te krijgen en voor zover ik ze ontmoet heb zijn de andere mensen die op het project werken erg aardig! Het was jammer genoeg net pauze ( tussen het ochtend programma en het middag programma dus er waren alleen wat kinderen aan het voetballen voor de deur en verder heb ik nog weinig kinderen gezien! Morgen komt daar vast verandering in!
Verder heb ik hier net boodschappen gedaan!! EN jawel: ze hebben hier pindakaas!!!!!!!!!! Het was erg handig dat Erna( mijn host) even met me mee ging want zo kon ze precies vertellen wat ik zeker een keer moest proberen en wat ik beter kon laten staan!
Nou zometeen ga ik lekker naar het strand! Eens even kijken hoe leuk het daar is!!!
Liefs Joyce
Liefs Joyce
18 Augustus 2010 - 14:52
Suzanne:
Weet je nou als wat je precies moet doen?"
xx -
18 Augustus 2010 - 19:57
Claudia Pietersen:
Goed te horen dat je veilig aan bent gekomen. Maak er een mooie onvergetelijke tijd van. Dikke knuffel van Benjamin. -
19 Augustus 2010 - 08:28
Joy:
heej lieve nicht is het strand lekker heb je al gewerkt ????? x joy -
19 Augustus 2010 - 13:00
Deveney:
Klinkt allemaal heel leuk.
veel plezier op het strand.
xxx -
19 Augustus 2010 - 19:13
Corine:
Hi Joyce
Hartstikke leuk dat het er allemaal goed uit ziet! Ben benieuwd naar de foto's.
Groetjes uit Brabant! -
22 Augustus 2010 - 22:10
Hilde.:
Hmm ik kijk ernaar uit om je te vergezellen!
Dan kan jij mij vertellen wat ik moet proberen en wat beter kan later staan ;)
Veel plezier! -
23 Augustus 2010 - 12:53
Oma:
Hi Joyce, je moeder en Silvia zijn nu hier en hebben mij je blogs laten lezen. Ik blijf ze zeker volgen want ik geniet met je mee! Heel veel liefs, Oma